Software training angajati

logo.hrp.training-management

Training Management este spatiul in cadrul platformei Human Resources Planning in care se regasesc toate informatiile cu privire la sistemul de invatare si dezvoltare a salariatilor din cadrul companiei. Pe platforma se pot crea si vor fi disponibile cursuri conform sistemului de invatare elaborat in companie, vizand pregatirea minimala pentru fiecare pozitie din organigrama, dar si cursuri care sa acopere nevoi identificate in urma procesului de evaluare, fie ca este vorba de dezvoltarea sau perfectionarea unor abilitati sau insusirea unor noi comportamente.

Sistemul permite configurarea necesarului de training pentru fiecare salariat, cu transmiterea catre acestia, prin intermediul platformei, a detaliilor esentiale privind sesiunile de curs, in acelasi timp, pe pagina personala din cadrul platformei, fiecare salariat putand vizualiza sesiunile programate a fi efectuate. Inscrierea la o anumita sesiune de training poate fi permisa si in situatia in care sesiunea nu este necesara, in cazul salariatilor care doresc acces la alte planuri de dezvoltare.

Functionalitatile aplicatiei

Beneficii

Accesul facil prin intermediul platformei la o pagina personala permite regasirea centralizata a tuturor informatiilor personale si ale echipelor aflate in subordine, aspect care se transpune intr-o eficienta sporita a salariatilor si managerilor, prin asigurarea petrecerii unui timp mult mai scurt pentru indeplinirea obligatiilor administrative.

Posibilitatea accesarii a anumitor sectiuni din cadrul platformei integrate Human Resources Planning din pagina personala, ca scurtatura catre detalii legate de managementul timpului, procesului de evaluare sau platforma de cursuri.

Aplicatia va asigura departamentele de HR cu toate detaliile necesare in anumite procese, in timp util pentru buna desfasurare a acestora, fara omisiuni sau intarzieri din partea personalului operational.

Integrarea trainingurilor pe platforma HRP va reduce timpul necesar dezvoltarii salariatilor, acestia putand accesa de oriunde cursurile, parcurge informatiile si sustine testele.

Departamentele de resurse umane vor avea evidenta in timp real a cursurilor parcurse si promovate, a rezultatelor acestora si pot urmari la nivel individual si la nivelul companiei situatia privind programele de dezvoltare.

Integrarea in cadrul platformei a Training Management cu restul practicilor de resurse umane din companie elimina inregistrari duble, oferind posibilitatea transferului automat al anumitor informatii, spre exemplu nevoile de training determinate ca urmare a procesului de management al performantei se pot transforma direct in aplicatia de management al trainingurilor si invers, ca urmare a rezultatelor cursurilor se poate determina eficienta unui program prin prisma evolutiei viitoare a salariatului, evaluata ulterior.

Flexibilitatea in configurarea trainingurilor reduce durata construirii si creste eficienta programelor de training, care pot fi construite in functie de nevoile particulare ale business-ului.

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Web Statistics