Soft recrutare angajati

Recruitment & Selection Management – Soft recrutare angajati

Recruitment & Selection Management ofera suport specialistilor din practica de recrutare in etapele principale ale proceselor software de recrutare si selectie. Software-ul eficientizeaza activitatea din departamentul de resurse umane, automatizand o mare parte din activitati, facilitand accesul la surse multiple de candidati, centralizand informatiile in mod uniform. Mai mult, acest soft le confera recrutorilor un acces rapid la o baza de date completa si editabila, care contine toate informatiile relevante cu privire la posibili viitori angajati si le permite, totodata, interogarea bazei de date, pornind de la multiple criterii de selectie. De asemenea, solutia software denumita “Recruitment & Selection Management” le permite specialistilor in resurse umane inclusiv pastrarea unui istoric al candidatilor.

Functionalitatile aplicatiei

Baza de date de CV-uri

Proiecte de recrutare

Management cariere

Beneficii software

Automatizarea proceselor de recrutare si selectie a salariatilor permite si asigura economie de timp pentru derularea proceselor care necesita interventie umana, precum interviurile. In acelasi timp, software-ul permite rularea unui volum mult mai mare de informatii utile, intr-un mod structurat, reducand totodata durata unui ciclu normal de selectie.

Aceasta aplicatie este usor de utilizat si are o componenta sociala importanta, ceea ce usureaza fluxul de informatii si imbunatateste procesele. Acest soft permite tipuri multiple de interactiuni: intre useri, procese, proiecte, interactiuni cu platforme externe, precum si posibilitatea de a interactiona direct cu cei care candideaza pentru diverse posturi deschise in cadrul companiei.

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader Web Statistics