Salarizare – Program calcul salarii

soft salarizare

Sal – Expertul tau in Salarizare este o solutie completa de salarizare. Programul de salariu are la baza un studiu solid al legislatiei, dublat de experienta specialistilor in domeniu. Sal – Expertul tau in Salarizare este un soft de calculat salariul, flexibil, usor de utilizat, adaptabil atat schimbarilor de legislatie, cat si specificului clientilor. Calculatorul de venituri faciliteaza calculatiile rapide de la brut la net si de la net la brut pentru venituri din salarii, inclusiv beneficii cu facilitate fiscala, mandat de director sau administrator, conventii civile, drepturi de autor, PFA. Programul nostru software pentru calculul salariului atrage dupa sine eficienta, rapiditate si rezultate fara greseli. Mai exact, pornind de la acest soft de salarii performant, acompaniat de buletine informative privind modificarile legislative din domeniul salarizarii, calcularea salariilor se face intotdeauna corect si la timp, iar angajatii dumneavoastra vor fi, la randul lor, multumiti. In concluzie, un soft salarizare va ofera mai mult timp liber pentru a va ocupa de activitatile pe care le doriti.

Program de Calcul Salarii – Functionalitati

Configurari pentru software salarizare:

Operatii uzuale intr-un soft de salarii soft salarii

Configurari rapoarte

Rapoarte

Interfete /Exporturi

Alte functionalitati ale programului de salarii

Implementare Soft Salarizare

Daca ati ales Sal – Expertul tau in Salarizare pentru optimizarea activitatilor de resurse umane, procesul propriu-zis de implementare va fi precedat de o analiza a nevoilor companiei. Pe baza documentului rezultat, va vom ajuta sa alegeti pachetul care se potriveste cel mai bine specificului companiei.

Implementarea solutiei Sal – Expertul tau in Salarizare la sediul companiei va presupune si un training al personalului care urmeaza sa foloseasca programul de salarizare, precum si suport post-implementare pentru o integrare eficienta a solutiei.

Mentenanta legislativa va ofera siguranta ca solutia dumneavoastra este actualizata, conform legislatiei in vigoare si va asigura informarea privind noutatile legislative si interpretarea lor. De asemenea, va ofera beneficiile unor servicii de consultanta profesionista atat pe probleme practice, cat si ca suport al unor decizii de politica salariala sau de calcul al salariilor.

Beneficiile Programului pentru Salarii

Activitatile de salarizare si resurse umane pot fi complexe, iar managementul lor dificil. Tocmai de aceea, implementarea Sal – Expertul tau in Salarizare are ca prim avantaj eficientizarea activitatilor din departamentul de HR.

Alte beneficii usor de confirmat ale acestui soft salarii sunt:

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader Web Statistics