Software as a Service

Conceptul: Un proces eficient, sigur si fara riscuri

Termenul SaaS reprezinta acronimul pentru Software as a Service. In traducere libera, Software ca un Serviciu reprezinta un mod de implementare a unei solutii software, prin intermediul careia se ofera acces la un set de aplicatii, fara achizitionarea de licente. Solutiile SaaS reprezinta o alternativa practica pentru toate categoriile de intreprinderi, de la mici si mijlocii pana la companiile cu mii de angajati. Acest tip de serviciu poate fi foarte usor adoptat de catre companii, deoarece nu necesita intretinere si investitii in hardware si personal suplimentar.

Human Resources Planning

ROMANIAN SOFTWARE ofera in sistem SaaS toata suita de aplicatii ce fac parte din conceptul de Human Resources Planning:

Sal – Expertul tau in Salarizare

Aplicatia “Sal – Expertul tau in Salarizare” este utilizata pentru intregul proces de calcul salarial (evidenta personal si contracte, configurari elemente de salarizare, import/introducere date primare pentru calculul de avans/lichidare, calcul salarial, export de date, configurare si generare rapoarte specifice, generare declaratii, liste statistice).

Time Management

Time Management este o aplicatie pentru managementul timpului angajatilor, in cadrul unei societati. Managementul timpului angajatilor se face atat din perspectiva implementarii unui workflow pentru aprobarea pontajului si a cererilor de concedii, cat si din perspectiva planificarii si evidentei timpului lucrat pe tipuri de ore (ore de noapte, ore suplimentare, ore sarbatori legale, ore de recuperare, etc).
Aplicatia poate fi vazuta ca o interfata de introducere a datelor de pontaj pentru a fi utilizate in calculul salarial. Dar este mult mai mult decat atat. Aplicatia Time Management standardizeaza procesul de operare a pontajului in cadrul unei companii. Aplicatia Time Management gestioneaza absentele angajatilor si implementeaza procesul de aprobare a timpului liber pentru angajati. Aplicatia Time Management permite definirea programelor de lucru ale angajatilor si calculul automat al tipurilor de ore, in vederea platii conform legislatiei si conform specificului clientului.
Aplicatia Time Management este integrata cu sistemul de salarizare “Sal – Expertul tau in Salarizare”.

Personnel Management

Personnel Management este o aplicatie destinata departamentelor de Resurse Umane pentru activitatea acestora de evidenta a personalului si a documentelor contractuale. Aplicatia poate fi vazuta ca o interfata de administrare a personalului unei societati, dar este mai mult decat atat. Aplicatia permite analiza datelor de personal dupa criterii multiple, permite generarea documentelor contractuale ale salariatilor (contracte, acte aditionale, decizii, comunicari) si permite o evidenta electronica a dosarelor salariatilor.
Aplicatia Personnel Management este integrata cu sistemul de salarizare “Sal – Expertul tau în Salarizare”

Beneficii

Incredere si siguranta
  • Prin SaaS se elimina investitia initiala in licente software si costuri de instalare si implementare, aceasta fiind inlocuita de o taxa lunara.
  • Creste eficienta operationala, prin simplul fapt ca implementarea unei astfel de solutii, cat si serviciile de suport post-implementare se realizeaza intr-un timp mult mai scurt decat pentru o aplicatie traditionala
  • Nu aveti costuri de infrastructura hardware, bazele de date sunt stocate pe serverele noastre
  • Nu aveti costuri de intretinere aplicatii, server de aplicatii sau server de baze de date; serviciile de administrare sunt asigurate de noi
  • Sistemul este online 24/7
  • Siguranta si confidentialitatea datelor sunt asigurate prin:
   • Transferul de date pe o conexiune criptata, similar cu transferul datelor in cadrul aplicatiilor de e-banking (SSL).
   • Creare de copii de siguranta ale bazelor de date zilnic, cu stocare pe un server de backup
   • Server dedicat cu monitorizare permanenta
   • Audit al securitatii retelei
  • In taxa lunara sunt incluse nu doar serviciile de utilizare a aplicatiilor informatice, cat si serviciile de suport, mentenanta legislativa si informare legislativa

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader Web Statistics