Rotary Grup alege aplicatia “Sal – Expertul tau in Salarizare”

Pentru a eficientiza procesul de calcul salarial, grupul de companii Rotary Constructii a achizitionat licenta de utilizare a componentei de calcul salarial “Sal – Expertul tau in Salarizare” a solutiei integrate Human Resources Planning.

Rotary Constructii executa lucrari de constructii de mare anvergura, reabilitare si restaurare complexa pe piata din Romania de peste 20 de ani, dar ofera si consultanta in constructii, fiind lider in executia de constructii de vile, blocuri de locuinte dar si cladiri de birouri, sedii administrative, scoli si sali de sport, cu un efectiv de aproape 1.000 de lucratori calificati si consultanti.

Rotary Costructii a ales varianta licentierii pentru a utiliza aplicatia de calcul salarial. Pentru intreprinderi mici si mijlocii Romanian Software vine in intampinarea nevoilor acestora cu o solutie accesibila, alternativa la varianta achizitionarii licentelor de utilizare a componentelor solutiei integrate Human Resources Planning – inchirierea aplicatiilor in regim SaaS (Software as a Service).

Utilizarea in regim SaaS a componentelor solutiei de management al resurselor umane Human resources Planning permite accesul la aplicatii fara nevoia de intretinere a acestora, fara investitii in hardware si personal suplimentar, cu accesarea bazelor de date de pe serverele Romanian Software care asigura un nivel ridicat de securitate a datelor.

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Web Statistics