Romanian Software, unul dintre liderii industriei locale de solutii software pentru HR, si-a schimbat din octombrie directorul de vanzari

Romanian Software, furnizor de solutii de ultima generatie in domeniul resurselor umane, si-a schimbat directorul de vanzari incepand cu aceasta luna, dupa ce a recrutat-o pe Adela Rusu, specialist cu o experienta de peste 14 ani în domeniu. Adela Rusu il inlocuieste pe Mihai Gavan, care a lucrat aproape opt ani in cadrul Romanian Software.

”Ne bucuram sa anuntam aceasta numire intrucat Adela Rusu este un profesionist, o persoana integra si competenta. Pe langa experienta sa importanta in domeniul vanzarilor, Adela va aduce un plus in echipa de management a Romanian Software datorita competentelor pe care le-a dobandit in pozitii precum manager de proiecte europene si consultant in afaceri”, a declarat Victor Dragomirescu, directorul general si unul dintre cofondatorii companiei.

Adela Rusu

Din 2002 si pana in 2007, Adela Rusu (38 ani) a fost specialist in vanzari in cadrul Porsche Romania. Ea a mai ocupat posturile de director de vanzari al Autoklass Center Bucuresti Nord SRL (2007-2008) si de Business Development Manager la Achieve Global, divizie a United Business Development SRL (in 2009). Noul director de vanzari al Romanian Software a absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Administrative a Universitatii din Pitesti, iar intre 2013 si 2015 a urmat programul de Executive MBA la Assebus.

Despre Romanian Software

Romanian Software este furnizor de solutii de ultima generatie in domeniul resurselor umane si unul dintre liderii acestei piete. In cei 12 ani de activitate, compania a ajuns la peste 400 de clienti, iar prin solutia integrata Human Resources Planning (HRP) administreaza in acest moment datele a peste 100.000 de angajati din Romania. Printre companiile care au ales deja serviciile furnizorului roman de solutii pentru HR se numara eMag, Altex, Libra Internet Bank, KFC, Alro Slatina, Nuclearelectrica, EveryMatrix si Bergenbier. Mai multe detalii gasiti pe www.hrp.ro.

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Web Statistics