Romanian Software sustine sesiunea “Optimizarea pachetelor de beneficii” in cadrul intalnirii HR Partner din aprilie 2013

seminar1Marti, 23 aprilie 2013 va asteptam la noul sediu HR Club din Str. Popa Rusu Nr. 16A, unde vom sustine o sesiune de o ora in cadrul intalnirii HR Partner si vom vorbi despre optimizarea pachetelor de beneficii.

Speaker Romanian Software in cadrul evenimentului este Cristina Simion, Operations & Communications Manager, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul resurselor umane si peste 8 ani de expertiza in legislatia muncii si fiscalitate, dobandite in practica de consultanta, unde a asistat companii din toate sectoarele de activitate. Cristina va vorbi despre cum pot angajatorii, prin departamentele de resurse umane, sa gaseasca cele mai potrivite metode de a-si motiva angajatii cu costuri cat mai reduse, prin acordarea de beneficii scutite de taxe sau cu o anumita facilitate fiscala.

Va invitam sa va alaturati si altor profesionisti din departamentele de resurse umane interesati de metode de reducere a costurilor cu pachetele de beneficii, dar si sa impartasiti cu noi cele mai bune practici din companiile dumneavoastra.

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader Web Statistics