Romanian Software si Class IT sustin impreuna Fundatia Inocenti prin Campania comuna de responsabilitate sociala 2013-2014

Echipele Romanian Software si Class IT au decis sa se alature Fundatiei Inocenti prin derularea campaniei de responsabilitate sociala 2013 – 2014, care vizeaza programul de sustinere a copiilor cu risc crescut de abandon scolar din doua centre educationale: scoala Gimnaziala nr. 31 Bucuresti si din scoala Gimnaziala nr. 3 Bobesti, comuna Glina.

In sustinerea programului Fundatiei Inocenti, Romanian Software si Class IT vor organiza si participa impreuna la actiuni de strangere de fonduri.

Prima actiune cu scopul de a strange fonduri va fi Swimathon-ul din 6 iulie 2013, organizat de Fundatia Comunitara Bucuresti. 5 inotatori din echipa Romanian Software vor inota timp de 50 minute la Bazinul Olimpic Lia Manoliu, iar sustinatorii acestora vor face donatii pentru fiecare lungime de bazin parcursa, donatii care vor merge catre Fundatia Inocenti. inotatorii vor incerca sa parcurga cat mai multe lungimi de bazin in stafeta pentru a atrage sume cat mai mari.

Salariatii Romanian Software si Class IT vor participa voluntar la pregatirea tinerilor din ciclul liceal pentru sustinerea examenelor finale, la materii ca informatica, matematica, economie, limba si literatura romana, limba engleza, istorie, geografie.

Romanian Software si Class IT si-au propus sa colecteze cel putin 10.000 euro, fonduri necesare pentru renovarea centrelor educationale si cresterea responsabilizarii comunitatii.

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Web Statistics