BTT a ales Romanian Software ca furnizor pentru leasing de personal

leasing de personal

Romanian Software, furnizor de software de ultima generatie pentru domeniul resurselor umane, a semnat recent un contract de colaborare cu Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) pentru un proiect de leasing de personal. In cadrul acestui proiect, Romanian Software a actionat ca un agent de munca temporara si a recrutat personal pentru perioada de vara pentru Hotelul Forum din Costinesti, unitate aflata in administrarea BTT. Mentionam ca BTT a fost infiintata in 1968 ca ”Biroul de Turism pentru Tineret”, unitate economica specializata in programe turistice pentru tineret, iar ulterior a fost reorganizata ca societate comerciala si si-a schimbat numele in S.C. BTT S.A. incepand cu anul 2001. Circa 88% din actiunile societatii sunt detinute de Ministerul Tineretului si Sportului, un alt actionar semnificativ, cu o pondere de aproximativ 10% din capitalul social, fiind SIF Transilvania.

Mai multe informatii despre serviciul de leasing de personal

Leasingul de personal asigura nevoi de forta de munca pe care Romanian Software le poate pune la dispozitia companiilor cu promptitudine, personalul recrutat avand calificarile necesare. Leasingul de personal, cunoscut si ca agent de munca temporara, este solutia ideala pentru firmele care au nevoie de angajati care sa lucreze pe o perioada determinata de timp. Romanian Software se ocupa de recrutarea si selectia angajatilor, in functie de solicitarile specifice ale clientilor si intocmeste formalitatile legale pentru fiecare persoana angajata si pusa la dispozitia beneficiarilor.

De asemenea, in cadrul contractului de leasing de personal, Romanian Software ofera si servicii de salarizare si administrare de personal pentru persoanele puse la dispozitia clientilor, precum si consultanta legislativa pe toata perioada derularii colaborarii. Angajatii prin leasing de personal sunt intotdeauna pe statul de plata al Romanian Software. La finalizarea contractului, beneficiarii pot insa decide sa-i preia pe cei pe care ii doresc neaparat in echipele lor.

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Web Statistics