Romanian Software participa la HR Innovation Forum – un eveniment despre inovatie, cultura si schimbare

Aurelian Chitez, Sales Manager, va reprezenta Romanian Software la conferinta HR Innovation Forum din data de 22 noiembrie 2017. Evenimentul este organizat de HR Manager cu sprijinul Self Trust Academy si va avea loc la Impact Hub Bucuresti.

Aurelian Chitez va sustine o prezentare cu tema “Culorile tehnologiei in HR si viitorul digital”, iar focusul sau va fi pe importanta pe care o au tehnologia si inovatia in eficientizarea proceselor de resurse umane, si va avea o componenta interactiva. De exemplu, reprezentantul Romanian Software le va vorbi celor prezenti despre “Revisal pe pilot automat”, o solutie software implementata de compania sa pentru a usura procesele de raportare si de comunicare ale departamentelor de resurse umane catre Revisal.

Totodata, el va atinge in prezentarea sa si alte puncte – cheie, cum ar fi beneficiile pe care le ofera softurile de salarizare. Printre acestea se numara si accesul in timp real la toate informatiile referitoare la un angajat: pontaj, invoiri, cereri de concediu.

Aurelian  a absolvit un program de Master in Comunicare si Relati Internationale. El este in compania Romanian Software de peste 7 ani, avand o vasta experienta in marketing, in vanzari si in promovarea de solutii software in domeniul resurselor umane. In perioada ianuarie 2015 – ianuarie 2017, Aurelian Chitez a fost avansat de la pozitia de Senior Account Manager la cea de Sales Manager, dupa inregistrarea unor rezultate remarcabile in activitatea sa. A adus in portofoliul companiei Romanian Software beneficiari precum Huawei, Electronic Arts Romania, DB Schenker, Starbucks, Ifantis, Mazarine Energy, Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara.

Romanian Software, partener anual al HR Manager, este furnizor de solutii software de ultima generatie in domeniul resurselor umane. Compania are la ora actuala aproximativ 500 de clienti, iar printre companiile si institutiile care folosesc serviciile Romanian Software se numara: eMAG, Altex, Universitatea Bucuresti, Bergenbier, Pizza Hut, Alro Slatina sau Nuclearelectrica. Romanian Software administreaza datele a peste 120.000 de angajati din tara noastra.

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader Web Statistics