Romanian Software le acorda clientilor un discount de 50% la achizitia oricarei licente software, cu ocazia Black Friday

Black Friday

Romanian Software, furnizor de solutii de ultima generatie in domeniul resurselor umane si unul dintre liderii acestei piete, lanseaza vineri, 18 noiembrie 2016, cu ocazia Black Friday, o campanie de discount-uri, care se adreseaza atat clientilor actuali, cat si noilor clienti.

Astfel, in cadrul acestei campanii, toti cei interesati de oferta companiei care detine si opereaza Platforma colorful.hr (fosta hrp.ro) vor primi un discount de 50% la achizitia oricarui pachet de licente software.

Mai mult, in situatia in care clientii actuali, dar si potentialii clienti vor decide sa-si externalizeze serviciile de salarizare si administrare de personal catre Romanian Software vor primi trei luni gratuite, in cadrul contractului care se va semna intre cele doua parti.

Oferta de Black Friday

Oferta de fata este valabila pentru toate contractele care vor fi semnate pana la data de 30 noiembrie 2016.

Campania actuala de discount-uri este una limitata si este supusa unor termene si conditii.

Mai multe informatii despre Romanian Software

Romanian Software este furnizor de solutii de ultima generatie in domeniul resurselor umane si unul dintre liderii acestei piete. In cei 12 ani de activitate, compania a ajuns la mai mult de 400 de clienti, iar prin Solutia Integrata colorful.hr administreaza in acest moment datele a peste 100.000 de angajati din Romania.

Printre companiile care au ales deja serviciile furnizorului roman de solutii HR se numara eMag, Altex, Libra Internet Bank, KFC, Alro Slatina, Nuclearelectrica, EveryMatrix si Bergenbier.

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Web Statistics