Romanian Software HR Café

Miercuri, 20 Noiembrie 2013, va invitam la un eveniment dedicat dumneavoastra, beneficiarilor solutiilor si serviciilor Romanian Software!

Evenimentul va avea loc la Hotel Pullman, unde, intr-o atmosfera relaxata, va invitam sa discutam despre noile solutii la care ne-am gandit pentru a va usura si eficientiza activitatea in cadrul departamentului de Resurse Umane.

Au fost dezvoltate foarte multe functionalitati si aplicatii noi in cadrul platformei integrate Human Resources Planning, ale caror utilitati credem ca este important sa fie cunoscute deoarece va pot aduce reale castiguri de timp si resurse in activitatea pe care o derulati.

Va fi o ocazie pentru networking, pentru a ne revedea sau cunoaste, de asemenea asteptam feedback cu privire la solutiile si serviciile de care beneficiati, aspect foarte important pentru noi, pentru a va putea oferi calitate.

Pentru detalii si confirmarea participarii asteptam mesajele dumneavoastra la adresa de e-mail cristina.simion@romaniansoftware.ro

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader Web Statistics