Program administrare documente

Document Management este componenta platformei Human Resources Planning care gestioneaza toate documentele de HR ale organizatiei.  Toate documentele care servesc bunei derulari a practicilor de HR se pot configura, genera si stoca pe platforma Human Resources Planning prin Document Management.

Document Management permite configurarea de template-uri de documente cu ajutorul unui instrument de generare integrat Microsoft Word, pe baza informatiilor din baza de date care se afiseaza in sectiunile dorite din cadrul documentelor. Fiecare sablon astfel predefinit poate fi asociat unui tip de document si in functie de procesul de HR pentru care este necesar, documentul va fi generat din meniul aplicatiei care sustine procesul respectiv.

Toate documentele care se genereaza pentru o anumita persoana din organizatie se vor salva in dosarul electronic al persoanei respective si fiecare document generat poate avea si o a doua versiune, reprezentand versiunea scanata a documentului semnat si stampilat.

Aplicatia poate atribui la generarea unui document un cod de bare care contine detalii unice de identificare si in baza carora, dupa semnare, documentul se transfera direct in baza de date, ca versiune semnata.

Platforma suporta stocarea de documente in orice format (doc, pdf, xls, jpg, txt, etc.). Documentele scanate se salveaza in baza de date, in functie de tipul de document si pot fi gasite la cautare in functie de atributele unice ale persoanei si documentului din baza de date.

Functionalitatile aplicatiei

Implementare

Document Management este o componenta necesara pentru derularea oricarui proces de HR, permite configurarea tuturor documentelor utilizate in procesele de HR ale companiei, pentru a fi generate din platforma in baza datelor salariatilor, precum si stocarea in orice format a documentelor din dosarul electronic al salariatilor. Documentele uzuale se pot configura la implementare si asocia unui template, care se va genera din meniul aplicatiei integrate pentru care a fost creat. Se asigura training si documentatie de utilizare. Pentru suport si mentenanta se asigura servicii post-implementare.

Beneficii

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader Web Statistics