DESPRE BENEFICIARlogo_directie

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Brasov are rolul de a asigura, la nivel judetean, aplicarea politicilor si strategiilor de asistenta sociala in domeniul protectiei copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor varstnice, persoanelor cu handicap, precum si al oricaror persoane aflate in nevoie.

Institutia s-a format in baza HG 1434/2004, prin unirea Directiei Generale de Protectia Drepturilor Copilului Brasov si a Directiei Judetene de Asistenta Sociala Brasov, fostul Inspectorat Teritorial de Stat pentru Persoane cu Handicap.

In vederea realizarii atributiilor prevazute de HG 1434/2004, DGASPC Brasov indeplineste, in principal, urmatoarele functii:

CONTEXTUL

Legislatia privind salarizarea in sistemul bugetar este extrem de complexa si a cunoscut foarte multe modificari de-a lungul timpului.

In acest context, DGASPC Brasov a cautat o solutie software de calcul salarial si administrare personal, care sa ii satisfaca nevoile de a se incadra in reglementarile Ordonantei de urgenta 20/2016 privind sistemul de stabilire a salariilor de baza pentru personalul contractual din sistemul bugetar, act normativ care stabilea salariile de baza (in principal formate din salariul de incadrare, indemnizatia de conducere si salariul de merit, in functie de domeniu) pentru majoritatea categoriilor de personal din sistemul bugetar si completari ulterioare prin alte legi si ordonante de urgente, in functie de categoria de personal si ramura din care DGASPC ca institutie publica face parte.

SOLUTIA ROMANIAN SOFTWARE

Romanian Software a venit in intampinarea DGASPC prin configurari complexe de:

Definirea tuturor pozitiilor din stat, incluzand Directie, Sectie, Functie interna, Cod pozitie, Denumire pozitie, Grad profesional, Nivel studii, Salariu tarifar, Norma.

S-a dorit vizualizarea grilelor vechi de salarizare versus grile conform OUG 20/2016. Grilele vechi cuprind salariu incadrare si toate celelalte sporuri: conducere, merit, spor al doilea copil, deosebite, concediu fara plata, dispozitiv, vechime.

Exista grile de vechime ce ajuta la calculul sporului de vechime, dreptului de CO (concediu odihna) si dreptului suplimentar de CO.

Aceste functii extinse ajuta la vizualizarea statului de functii si al statului de personal.

BENEFICIILE

Printre beneficiile aduse de implementarea Solutiei Romanian Software se numara:

PAREREA BENEFICIARULUI

Ramona Mihalela Herciu, referent resurse umane in cadrul DGASPC Brasov, a declarat despre colaborarea cu Romanian Software: “Desi suntem inca la inceput, solutiile oferite ca raspuns la cerintele noastre au fost studiate cu atentie si ni s-au oferit idei, alternative si o mare parte a problemelor a fost analizata in vederea rezolvarii. Speram si ne dorim o colaborare lunga, bazata pe intelegere si rezultate fructuoase.”

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Web Statistics