Romanian Software lanseaza my.hrp.ro

my.hrp_.ro_Romanian Software pregateste lansarea celui mai nou produs marca proprie my.hrp.ro, care vine in intampinarea nevoii de mobilitate a utilizatorilor componentei Time Management a solutiei integrate Human Resources Planning. Aplicatia transpune principalele functionalitati ale componentei de management al timpului pe smartphone-uri.

Beneficiarii solutiei vor putea sa lanseze cereri de concedii in sistem, sa aprobe concedii sau sa vizualizeze situatia timpului lucrat la nivelul unui departament pentru care au drepturi de acces, in timp real. Deplasarile frecvente nu vor mai fi un inconvenient in comunicarea eficienta in cadrul companiei.

Prin Divizia Mobile Solutions, Romanian Software va continua sa puna la dispozitia clientilor variantele adaptate pentru telefoane mobile ale propriilor solutii de business, insa pregateste si alte produse surpriza pentru pietele de dispozitive mobile din Romania si internationale my.hrp.ro va fi disponibil pentru inceput in Apple Store si Google Play, si ulterior vor fi disponibile si versiuni pentru Blackberry si Windows Phone.

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader Web Statistics