Merck Group alege componenta de calcul salarial a solutiei integrate Human Resources Planning

Merck Group este lider mondial in domeniul farmaceutic. Grupul opereaza in 66 tari si detine un efectiv de peste 39.000 salariati in toata lumea.

Merck este prezenta in Romania prin doua dintre cele patru divizii ale grupului: Merck Millepore, divizie care pune la dispozitia beneficiarilor peste 60.000 de produse, reprezentand echipamente de laborator, utilizate in industria medicamentelor, de cercetare medicala si sisteme biologice complexe si Merck Performance Materials, divizia de tehnologii avansate, cu produse adresate pietii de electronice, dar si cosmetice, fiind lider de piata in producerea de cristale lichide.

Merck a achizitionat licenta de utilizare a “Sal – Expertul tau in Salarizare”, componenta de calcul salarial a solutiei integrate pentru managementul resurselor umane Human Resources Planning, marca Romanian Software.

Implemetarea solutiei s-a realizat intr-o saptamana, incluzand etapa de analiza, configurari, instalare, teste, luna de calcul in paralel. incepand cu luna aprilie, Merck va putea beneficia de toate functionalitatile aplicatiei de calcul salarial “Sal – Expertul tau in Salarizare”, precum si de serviciile de mentenanta si suport oferite de Romanian Software post implementare.

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Web Statistics