Managementul Personalului

Personnel Management este o aplicatie software pentru departamentul de Resurse Umane, cu scopul de a asigurara managementul personalului si al documentelor contractuale. Aplicatia software poate fi vazuta ca o interfata de administrare a personalului unei societati, dar este mai mult decat atat. Ea ajuta la cresterea eficientei activitatii de management de personal, prin generarea rapida si standardizata a documentelor salariatilor (contracte, adeverinte, decizii).

Functionalitatile aplicatiei de management personal:

REVISAL pe pilot AUTOMAT

Pentru prima oara, REVISAL-ul se transmite automat.
Cu solutia noastra pentru managementul personalului, informatiile catre REVISAL se vor transmite automat si nu vei fi sanctionat pentru raportarea cu intarziere. In acest fel, te asiguri ca nimic nu se uita si ca firma ta nu va plati amenzi daca nu anunta sau inchide la timp un contract de munca. Si nici angajatul nu va avea de suferit.
Pentru informatii sulimentare cere o oferta.

Operatii uzuale

Configurare software pentru managementul personalului

Dosar electronic

Rapoarte de management de personal

Sunt accesibile in aplicatia software de management al personalului “Personnel Management” rapoarte configurabile prin intermediul aplicatiei Sal. Tipurile de rapoarte care se pot accesa sunt:

personnel management software

Implementare soft

Implementarea aplicatiei Personnel Management implica o analiza a proceselor clientului din perspectiva utilizatorilor din zona de administrare de personal, a tipurilor de documente gestionate si a template-urilor de documente utilizate de companie.

Se configureaza tipurile de rapoarte si view-uri accesibile pentru utilizatorii de sistem si drepturile de acces la nivel de module si grupuri de salariati.

Aplicatia software de management al personalului Personnel Management este integrata cu aplicatia de salarizare Sal si poate fi folosita ca interfata de operare date de personal, consultare de date si generare pe baza de template-uri a documentelor utilizate frecvent in Departamentul de Resurse Umane.

In etapa de implementare este inclus training-ul utilizatorilor, iar in etapa post-implementare se acorda suport pentru consolidarea si intretinerea solutiei.

Beneficii soft de managementul personalului

 

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader Web Statistics