leasing de personal

Leasingul de personal va asigura forta de munca pe care Romanian Software o poate pune la dispozitia dumneavoastra cu promptitudine, asigurandu-va cea mai buna calificare a personalului necesar.

Ce este leasingul de personal?

Leasingul de personal este solutia ideala pentru firmele care au nevoie de angajati care sa lucreze pentru o perioada determinata de timp.

Ce este agentul de munca temporara?

Un agent de munca temporara (Romanian Software, in acest caz) va va pune la dispozitie personalul calificat de care aveti nevoie. Prin acest serviciu, veti beneficia de forta de munca pe perioade determinate de timp, in cadrul anumitor proiecte initiate de compania dumneavoastra, fara ca acest lucru sa implice eforturi administrative suplimentare, care in mod normal intervin in cazul proiectelor neplanificate. In acest fel, veti putea controla costurile si preveni aparitia unor obligatii aditionale generate de relatiile directe de munca. Termenii privind grila de salarizare, programul de lucru, precum si alte drepturi si conditii de munca se vor stabili in functie de reglementarile interne ale beneficiarului.

Asigurarea resurselor prin serviciile de leasing va permite continuitatea activitatilor curente si finalizarea eficienta si cu succes a proiectelor initiate, cu un grad redus de implicare si risc. Veti beneficia de sprijinul nostru atat la selectia celor mai potrivite resurse, cat si pentru  gestionarea ulterioara, precum si de expertiza personalului specializat al Romanian Software, care va va oferi consultanta cu privire la aspecte aparute pe durata derularii contractului.

Serviciile de leasing de personal pe care Romanian Software vi le ofera sunt urmatoarele:

  • Recrutarea si selectia personalului, in functie de solicitarea specifica a clientului: perioada proiectului pentru care munca temporara este necesara, volumul proiectului – pozitiile necesare cu detalierea responsabilitatilor si numarul de persoane necesare pentru fiecare pozitie, conditiile de angajare si contractuale;
  • Intocmirea formalitatilor legale pentru fiecare persoana angajata si pusa la dispozitia beneficiarului;
  • Servicii de salarizare si administrare de personal pentru persoanele puse la dispozitia clientului, precum si consultanta legislativa pe toata perioada derularii contractului de munca;
  • Punerea la dispozitia beneficiarului a diverselor rapoarte agreate la data incheierii contractului de leasing, privind estimarea, structura costurilor, detalii privind alte drepturi acordate in baza contractului de munca pentru personalul angajat temporar.

Care este perioada de munca temporara?

O misiune de munca temporara nu poate fi mai mare de doi ani de zile, potrivit Codului Muncii. Exista si situatii in care contractul poate fi prelungit pe perioade succesive, conditii care trebuie sa fie stipulate in contractul de munca temporara sau intr-un act aditional.

Care este regimul angajatilor temporari?

Un salariat temporar beneficiaza de facilitatile acordate si salariatilor permanenti din firma unde presteaza servicii. Codul Muncii arata ca remuneratia unui salariat temporar nu poate fi mai mica decat cea a angajatilor utilizatorului, salariati care fac acelasi tip de munca sau una similara cu a salariatului temporar. Agentul de munca temporara se ocupa de virarea contributiilor si impozitelor pe care salariatul temporar le datoreaza la stat.  Este important de stiut, de asemenea, ca un angajat temporar poate sa treaca si printr-o perioada de proba, a carei durata poate fi de 2, 5, 15, 20 sau 30 de zile lucratoare, in functie de durata contractului de munca temporara.

Beneficii leasing de personal

Munca temporara este o solutie foarte avantajoasa pentru a asigura resurse, indiferent de obiectul de activitate, organizarea si volumul companiei.

Serviciile de leasing de personal vor elimina eforturi administrative suplimentare necesare pentru recrutarea, selectia si instruirea personalului necesar, precum si gestionarea unui volum mare de angajati pe durata derularii contractului de munca, agentul de munca temporara putand sa va puna la dispozitie personal calificat in timp util, pentru derularea fara intreruperi sau intarzieri a proiectelor.

Leasingul de personal va permite reducerea, controlul si esalonarea cheltuielilor privind personalul si este o solutie pentru eliminarea poverii administrative a gestionarii dosarelor de personal si procesului de salarizare. De asemenea, permite degrevarea de responsabilitatile si riscurile care intervin in cazul relatiilor directe de munca.

Munca temporara va permite alocarea resurselor umane si de timp catre activitatile principale ale companiei.

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Web Statistics