Guard One alege componenta de calcul salarial “Sal-Expertul tau in salarizare” a solutiei integrate de management al resurselor umane Human Resources Planning

Guard One opteaza pentru solutia informatica de calcul salarial ”Sal-Expertul tau in salarizare”, componenta a solutiei integrate de management al resurselor umane Human  Resources Planning.

Guard One este o societate autorizata sa ofere servicii specializate de paza si protectie, instalare sisteme de alarmare, monitorizare si interventie. Compania are 2000 salariati, activitatile fiind organizate pe obiective,  cu repartizare inegala a timpului de lucru, necesitand configurari si validari complexe ale aplicatiei.

Procesul de implementare s-a realizat in timp record. Analiza, configurarile, importurile si testele, pana la demararea live a procesului salarial s-au derulat in mai putin de 3 saptamani, astfel Guard One va beneficia incepand cu luna decembrie de serviciile de suport si consultanta Romanian Software .

Guard One se alatura in alegerea solutiilor software dezvoltate de Romanian Software, si altor clienti din sectorul furnizorilor de servicii de paza si protectie precum Scorseze, Dragon Star, Alistar Security, Davi Comfire. Tot din acelasi sector, G4S, lider international in servicii de securitate, a ales serviciile de externalizare salarizare si administrare personal ale Romanian Software.

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Web Statistics