Grupul G4S alege solutia Time Management si serviciile de salarizare si administrare de personal oferite de Romanian Software

Romanian Software, producator al aplicatiei de salarizare “Sal – Expertul tau in Salarizare”, isi consolideaza pozitia pe piata de servicii de outsourcing salarizare si administrare de personal. Romanian Software a preluat serviciile de administrare de personal si calcul salarial ale companiilor grupului G4S.

Grupul G4S este leader in Romania pe solutiile de colectare si transport valori, procesare numerar, alimentare ATM-uri, paza, monitorizare si interventie, proiectare si instalare sisteme electronice de securitate.

Implementarea aplicatiilor suport de calcul salarial, administrare de personal si pontaj, cat si integrarea cu sistemul financiar din cadrul grupului G4S s-au realizat intr-un timp record. Implementarea a avut un grad de dificultate ridicat, domeniul activitatii grupului G4S avand caracteristici de fluctuatie mare de personal, politica de salarizare complexa si cerinte ale clientului la un standard foarte ridicat.

Firma Romanian Software a fost aleasa de grupul G4S ca furnizor de servicii de salarizare si administrare de personal datorita flexibilitatii solutiilor la cerintele, procesele si standardele clientului.

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader Web Statistics