Federatia Romana de Fotbal alege componenta de calcul salarial „Sal-Expertul tau in salarizare”, dezvoltata de Romanian Software

frf1Federatia Romana de Fotbal (FRF), fondata in anul 1909, a devenit din anul 1990 organ independent de conducere a miscarii fotbalistice din Romania. FRF este o organizatie neguvernamentala, fara scop lucrativ, care are ca preocupare principala promovarea si coordonarea jocului de fotbal pe teritoriul Romaniei.

FRF a ales aplicatia dezvoltata de Romanian Software datorita flexibilitatii solutiilor si simplificarii procesului de calculul salarial.

Datorita statutului organizatiei s-au configurat multiple tipuri de contracte cu fiscalitati specifice: sume obtinute de membri ai comisiilor, colaboratori, indemnizatii obtinute de antrenori, etc. in sprijinul operatorilor s-a dezvoltat un modul suplimentar pentru evidenta diurnelor, din care se transfera automat in calculul salarial diferentele impozabile dintre diurnele interne si externe acordate si plafoanele neimpozabile conform legii.

Etapele implementarii – analiza, configurarea, testarea, trainingul si calculul in paralel s-au derulat in timp record de 5 zile lucratoare, calculul salarial se va demara live pe aplicatia “Sal – Expertul tau in salarizare” incepand cu ianuarie 2013.

 

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Web Statistics