Federatia Romana de Fotbal alege componenta de calcul salarial „Sal-Expertul tau in salarizare”, dezvoltata de Romanian Software

frf1Federatia Romana de Fotbal (FRF), fondata in anul 1909, a devenit din anul 1990 organ independent de conducere a miscarii fotbalistice din Romania. FRF este o organizatie neguvernamentala, fara scop lucrativ, care are ca preocupare principala promovarea si coordonarea jocului de fotbal pe teritoriul Romaniei.

FRF a ales aplicatia dezvoltata de Romanian Software datorita flexibilitatii solutiilor si simplificarii procesului de calculul salarial.

Datorita statutului organizatiei s-au configurat multiple tipuri de contracte cu fiscalitati specifice: sume obtinute de membri ai comisiilor, colaboratori, indemnizatii obtinute de antrenori, etc. in sprijinul operatorilor s-a dezvoltat un modul suplimentar pentru evidenta diurnelor, din care se transfera automat in calculul salarial diferentele impozabile dintre diurnele interne si externe acordate si plafoanele neimpozabile conform legii.

Etapele implementarii – analiza, configurarea, testarea, trainingul si calculul in paralel s-au derulat in timp record de 5 zile lucratoare, calculul salarial se va demara live pe aplicatia “Sal – Expertul tau in salarizare” incepand cu ianuarie 2013.

 

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader Web Statistics