Evenimentele lunii noiembrie

Asa cum v-am obisnuit, sustinem cresterea in piata de HR si suntem parteneri in cadrul evenimentelor organizate pentru comunitatea de resurse umane din Romania.

Pe 14 noiembrie am participat la evenimentul organizat de Business Mark “Total reward Solutions” unde am povestit celor prezenti despre trenduri in politicile de recompensare si cum practicile de recompensare si salarizare nu pot fi eficiente daca nu sunt integrate cu restul practicilor de resurse umane, cum automatizarea proceselor creste flexibilizeza posibilitatile de construire si eficienta acestora.

Pe 21 noiembrie Mihai Gavan a facut o demonstratie live in cadrul conferintei “HR Tech” organizata de Cariere cu privire transpunerea pe smartphone a functionalitatilor aplicatiei de management al timpului Time Management. Accesul la baza de date se poate face astfel prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone si comunica in timp real cu platforma Cloud care gazduieste baza de date, oferind mobilitate crescuta si acces rapid la date managerilor din companii.

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader Web Statistics