Enterprise Social Network

logo.hrp.enterprise-social-network

Enterprise Social Network este zona sociala a platformei integrate Human Resources Planning. Prin intermediul acestei functii a platformei, utilizatorii pot comunica, transmite documente, solicita actiuni, precum si consulta calendarul personal, in care platforma integreaza toate actiunile care presupun termene limita sau intervale de derulare. Enterprise Social Network este accesibil in spatiul personal al utilizatorilor, integreaza notificari, chat si calendar si este o modalitate foarte facila de comunicare in cadrul companiei direct prin intermediul platformei, ceea ce asigura si o securitate sporita a informatiilor cu caracter confidential circulate.

Functionalitatile aplicatiei

Beneficii

Enterprise Social Network este un instrument de comunicare pus la dispozitia utilizatorilor platformei, care inlatura bariere de spatiu, ierarhice si organizatorice, faciliteaza o buna colaborare in cadrul companiei si asigura indeplinirea sarcinilor cu un grad ridicat de eficienta.

Interfata prietenoasa si posibilitatea de a aprecia postarile prin cadrul aplicatiei, precum si accesul la comunicare cu orice persoana din cadrul organizatiei pot facilita relatii informale si duc la construirea de relatii stranse intre membrii echipelor din cadrul companiei.

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Web Statistics