Calculatorul de venituri facilieaza calculatii rapide de la brut la net si de la net la brut pentru venituri din salarii, inclusiv beneficii cu facilitate fiscala, mandat de director sau administrator, conventii civile, drepturi de autor, PFA.

Calculatorul de venituri va permite sa includeti in calculatiile ipotetice cele mai uzuale beneficii cu facilitate fiscala, pentru o analiza cat mai completa a structurii costului pachetelor salariale, cu detalierea beneficiilor din componenta pachetului, precum si a taxelor individuale si de companie aferente. Pentru elementele si taxele salariale afisate, se pot vizualiza formulele de calcul utilizate, ceea ce va ofera o intelegere deplina a calculului si a componentei costului.

Analiza costurilor pentru diverse versiuni ale pachetelor salariale va permite sa adoptati rapid decizii cu privire la negocieri salariale si va poate oferi informatii pentru stabilirea si optimizarea bugetelor de beneficii.

Cu ajutorul caclulatorului puteti analiza costurile si pentru alte structuri de remunerare: mandat de administrator si director, dar si colaboratori: drepturi de autor, conventii civile, PFA, poti avea analize comparative ale costurilor fiscale pentru aceste tipuri de venituri.

Fiscalitatea beneficiilor si taxarea diferitelor tipuri de structuri de remunerare sunt subiect al frecventelor modificari legislative, calculatorul va va facilita calculatii exacte, rapide si conforme cu ultimele modificari legislative.

Simularile efectuate pot fi trimise si pe e-mail, ceea ce va va permite sa le pastrati pentru a le comunica mai departe dar si pentru a le putea compara ulterior.

Ultimele noutati
Web Statistics