Human Resources (HR) management services

hrp
Employee self service este spatiul personal al salariatului, in care se regasesc informatii centralizate privind drepturile contractuale, salariale si in care se pot lansa si aproba cereri de concedii si se pot primi notificari.
hrp
Personnel Management este componenta de administrare a bazei de date de personal, care permite posibilitati nelimitate din punctul de vedere al colectiei de date.
hrp
Time Management permite gestiunea timpului angajatilor atat din perspectiva implementarii unui workflow pentru aprobarea pontajului si a cererilor de concedii, cat si a planificarii si evidentei timpului lucrat.
hrp
Performance Management este o aplicatie software, care sustine procesul de evaluare a performantei, cu posibilitatea personalizarii acestuia, cu detalierea elementelor si a fluxurilor necesare.
hrp
Training Management permite gestionarea sistemului de invatare si dezvoltare a resurselor umane prin generarea de cursuri, cu acces la sesiuni alocate prin intermediul profilului personal.
hrp
Recruitment & Selection Management este un soft care ofera suport in practica de recrutare si selectie, faciliteaza accesul la surse multiple de candidati si permite urmarirea etapelor in procesul de selectie.
hrp
Document Management este o aplicatie software, care permite generarea si stocarea de documente din dosarul electronic al salariatilor, acestea putand fi scanate, incarcate in baza de date si indexate pe categorii.
hrp
Enterprise social network este zona sociala a platformei, accesibila din spatiul personal al utilizatorilor, care integreaza notificari, chat si calendar, care permite postarea de mesaje cu atasamente, fiind o modalitate facila de comunicare in cadrul companiei.

Human Resources is representing the people involved in an organization as a resource to create and fulfill its purposes. Human Resources Management fulfills the following functions: selection and recruitment, training and development, performance evaluation, career management, management salaries and bonuses and other compensation issues retribution system, management of labor contracts and ensuring the protection of employees.

Our Human Resources management services will help you in organizing all the tasks and structure that your company needs.

Our main products and services include: employee self service, personnel management, time management, payroll expert, performance management, training management, recruitment and selection management, document management and the integrated software solution: Enterprise Social Network.

News

Web Statistics