Creste cuantumul indemnizatiei de delegare pentru personalul institutiilor publice

S-a publicat in Monitorul Oficial nr. 68 din 27 ianuarie 2015, Ordinul nr. 60 / 2015 pentru modificarea cuantumului indemnizatiei zilnice de delegare si detasare, precum si a sumei ce reprezinta compensarea cheltuielilor de cazare ale personalului aflat in delegare in situatia in care acesta nu beneficiaza de cazare in structuri de primire turistica, prevazute in anexa la HG nr. 1.860 / 2006 privind drepturile si obligatiile personalului si autoritatilor si institutiilor publice pe perioada delegarii si detasarii in alta localitate, precum si in cazul deplasarii, in cadrul localitatii, in interesul serviciului.

Astfel, cuantumul indemnizatiei zilnice de delegare si detasare prevazut pentru personalul din institutiile publice, se majoreaza de la 13 la 17 lei si cuantumul sumei ce reprezinta compensarea cheltuielilor de cazare se majoreaza la 30 la 45 lei.

Modificarile aduse de Ordinul nr. 60 / 2015 intra in vigoare incepand cu data de 27 ianuarie 2015.

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader Web Statistics