Cooper Standard Romania alege serviciile de salarizare si administrare de personal oferite de Romanian Software

Romanian Software a preluat serviciile de salarizare si administrare de personal ale fabricii din Romania deschisa de furnizorul american de componente auto Cooper Standard. Fabrica deschisa in Craiova va deservi uzina Ford Romania, care are în plan să producă anul acesta la Craiova 60.000 de automobile din modelul B-Max, dintre care 99% sunt pentru export.

Fabrica de componente auto a selectat furnizorul de servicii de resurse umane pe criterii de profesionalism si experienta in domeniu, pentru a sustine dezvoltarea uzinei din perspectiva personalului si pentru a garanta managementul de personal la standardul companiei americane Cooper Standard.

Serviciile furnizate de Romanian Software sunt sustinute de platforma software Human Resources Planning, platforma pusa la dispozitia clientilor sai pentru organizarea proceselor si acces online la datele de personal, dosarele de personal si raportari.

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader Web Statistics