Class IT externalizeaza practica de salarizare si administrare de personal catre Romanian Software

Parteneriatul Romanian Software cu Class IT este unul foarte solid, construit pe incredere reciproca si continua sa aduca beneficii si de o parte si de cealalta. Incepand cu luna iunie, Class IT a externalizat practica de salarizare si administrare personal catre Romanian Software, prin intermediului platformei soft salarizare: hrp.ro.

Ca dezvoltator al platformei software dedicate practicilor de resurse umane, Romanian Software va pune la dispozitia Class IT solutiile software pentru managementul timpului, personalului si documentelor, in sprijinirea activitatilor de HR, eficientizand toate aceste procese fara extra costuri.

In cei peste 10 ani de experienta in domeniul resurselor umane s-a dezvoltat si perfectionat continuu platforma software pentru sute de beneficiari, au fost oferite solutii flexibile si eficiente, adaptate specificului companiilor beneficiare. Acest lucru a oferit Romanian Software o perspectiva larga asupra practicilor de salarizare si administrare de personal, la care adaugam expertiza consultantilor nostri in aspecte de taxare si legislatia muncii.

Class IT beneficiaza astfel de asistenta platformei Romanian Software in sprijinul proceselor de salarizare si administrare personal si are la dispozitie consultanti bine informati care asigura respectarea legislatiei in vigoare, dar sunt si proactivi si preocupati de gasirea celor mai bune solutii pentru specificul activitatii clientului. Class IT va putea astfel sa isi focuseze resursele catre activitatile strategice ale business-ului.

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader Web Statistics