Campanie de promovare de 10.000 euro pentru compania ta

Poti castiga o campanie de promovare de 10.000 euro pentru compania ta daca devii suporter al aplicatiilor Romanian Software inscrise in competitia celor mai bune aplicatii de business din Romania. Competitia este o initiativa Romtelecom pentru sustinerea business-ului romanesc.

Voturile primite pe pagina web a competitiei Wallofbusiness vor califica primele 10 aplicatii in finala, aplicatia cistigatoare fiind desemnata de juriul organizatorului. Aplicatia castigatoare va beneficia de o campanie de marketing derulata de Romtelecom Business Solutions, in valoare de 30.000 euro.

Romanian Software a inscris in competititia Wallofbusiness doua aplicatii: Human Resources Planning, platforma care automatizeaza toate procesele de resurse umane din companii, oferind practicienilor de HR timp pentru elaborarea de strategii de atragere, retinere si motivare a talentelor din companie si Calculatorul de Venituri, o aplicatie cu ajutorul careia puteti adopta rapid decizii privind bugetele, prin calculatii si analize comparative ale costurilor cu salariatii si colaboratorii dumneavoastra, aplicatie disponibila in curand, gratuit, pentru smartphone, tableta si inclusiv web.

Faceti echipa cu noi, votand aplicatiile Romanian Software si puteti castiga o campanie de marketing in valoare de 10.000 euro.

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Web Statistics