Aurelian Chitez, Senior Sales Manager al Romanian Software, este Speaker la HR Summit Timisoara

Aurelian ChitezAurelian Chitez, Senior Sales Manager al Romanian Software, participa in perioada 17 – 18 mai 2017 la HR Summit Timisoara. Prezentarea lui Aurelian poarta numele de “Tinta 10% si ce poate insemna asta pentru compania ta”.

Aurelian Chitez este Senior Sales Manager al Romanian Software, avand experienta de peste cinci ani in marketing si vanzari si in promovarea de solutii software in domeniul resurselor umane, fiind absolventul unui program de Master in Comunicare si Relatii Internationale. El face parte din echipa Romanian Software de peste sapte ani, perioada in care a identificat si a oferit solutii adaptate nevoilor fiecarei companii partenere in parte.

Evenimentul HR Summit Timisoara are loc in perioada 17-18 mai 2017, in incinta INCUBOXX, iar pe parcursul celor doua zile de eveniment tema conferintei este: “Difficult times? SuperHeRoes are here!”. Astfel, participantii vor discuta despre o noua ipostaza a HR-ului: omul de resurse umane ca supererou.

Conferinta de Resurse Umane HR Summit organizata de Libero Events se desfasoara in trei orase cheie din tara – Timisoara, Cluj, Iasi – si propune o abordare practica si utila prin prezentarea ultimelor trenduri in domeniul resurselor umane. Comunitatea evenimentului numara pana in acest moment peste 900 de participanti, iar tendinta este de crestere.

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Free MP3 Downloads Descarca de pe YouTube in Mp3 Youtube to Mp3 YouTube Mp3 Download Trilulilu Download YouTube Downloader Web Statistics