Algernon externalizeaza practica de salarizare si administrare de personal catre Romanian Software

Algernon se afla pe piata din Romania de 20 de ani, fiind importator si distribuitor de materiale pentru publicitate. Algernon utilizeaza de peste 3 ani aplicatia de calcul salarial ”Sal – Expertul tau in Salarizare” a solutiei Human Resources Planning si incepand cu luna aprilie a ales sa externalizeze practica de salarizare si administrare de personal catre Romanian Software.

Ca valoare adaugata adusa serviciilor de externalizare, Romanian Software pune la dispozitia beneficiarilor seriviciilor toate componentele solutiei integrate Human Resources Planning.

Astfel, fara costuri suplimentare, Algernon va avea la dispozitie aplicatia Time Management prin care salariatii vor putea transmite timpul lucrat catre departamentul de resurse umane si dupa aprobare catre aplicatia de calcul salarial, aplicatie prin care se poate gestiona si fluxul de cereri de concediu, va beneficia si de aplicatiile de gestiune a datelor de personal si a documentelor – Personnel si Document Management in care se vor putea genera documente personalizate si pastra electronic documentele din dosarul pesonal al salariatilor, prin stocarea documentelor scanate.

Comments

comments

Ultimele noutati
Cele mai citite articole
Web Statistics